Hírek

Januárban megint megrendezésre került a Szülői Munkaközösség szervezésében Egyházaskozáron az Általános Iskola Jótékonysági Bálja. Szerencsére most is nagy volt az érdeklődés az esemény iránt, a befolyt jelentős összeggel idén is az iskola tanulóit támogatják (osztálykirándulások, farsangi ünnepség, karácsonyi ajándék stb).

Hangulatos 'Adventi-kavalkád' fogadta a Bikalra látogatókat 15-én szombaton, ahol forraltbor, sültkolbász és a helyi kézművesek portékái várták a résztvevőket. A programot a helyi amatőr színjátszó társulat pásztorjátéka zárta.

December 6-án a hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került a Mikulás futás. Ilyenkor iskolásaink a bikali iskolától az egyházaskozári iskoláig futnak, csatlakoznak hozzájuk az óvodások, szülők és a tanárok is. A célban meleg teával, süteményekkel várják a tanulókat.
 

Február végén farsangi jelmezes bállal búcsúztatták a telet a Hegyháti Általános Iskola Bikali és Egyházaskozári Intézményébe járó tanulók. A fellépők között voltak egyéni és csoportos beöltözők is, sőt az intézmény tanárai is részt vettek a bemutatón.

Fradi-Suli program keretében hazánk egyik legnépszerűbb klubjának játékosai és edzői érkeztek Egyházaskozárra, hogy játékos foglalkozást tartsanak a gyerekek számára.

Az alábbi linken egy rövid beszámoló látható a Hegyhát KSE U9-es lánycsapatának szivacs-kézilabda bajnokságban való szerepléséről.

1